Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Herceg Novi

Amon Express rent a car

Amon ekpres rent a car nudi najbolje cene iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da uživate u udobnost u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u Budvi, Podgorici, Baru, Tivtu, Petrovcu, Herceg Novom, Kotoru, Sutomoru, kao i na aerodrom u Dubrovniku. Amon ekpres rent a car nudi mogućnost jednosmernog najma. Možete preuzeti vozilo čak i u Beogradu, a vratiti u Crnoj Gori i obrnuto. Amon Ekpres rent a car vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila u skladu sa vašim potrebama .

Ocena 4,5 na osnovu 26 glasova

svi automobili agencije Amon Express rent a car
Podgorica Rent-a-car

Podgorica Rent-a-car vam nudi najpovoljnije cene iznajmljivanja automobila. U ponudi imamo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da ćete uživati u udobnoj vožnji. Iznajmljivanje automobila preko naše rent a car agencije uključuje mogućnost preuzimanja vozila u više gradova u Crnoj gori besplatnom dostavom automobila u sledećim gradovima - Podgorica, Tivat, Budva, Kotor, Bar, Petrovac i Ulcinj, kao i od aerodroma u Tivtu i Podgorici. Na raspolaganju imate neograničenu kilometražu, specijalne cene za duže najmove i specijalne cene za redovne klijente. Podgorica rent a car agencija vam nudi mogućnost gotovinskog plaćanja ili plaćanja kreditnom karticom. Depozit je obavezan, a plaćanje se vrši unapred.

Ocena 5 na osnovu 23 glasa

svi automobili agencije Podgorica Rent-a-car
Nava Rent a Car

Nava Rent a Car Podgorica nudi popularne i niske cijene iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori, jer poseduje veliku flotu vozila za iznajmljivanje.

Ocena 5 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Nava Rent a Car
Mixage rent a car

Mixage rent a car Budva, nudi veliki izbor vozila za rentiranje, neograničenu kilometražu, dostavu vozila na željenu adresu, kao i dodatnu opremu koja je uključena u cenu. Mixage rentira jahte.

Ocena 5 na osnovu 19 glasova

svi automobili agencije Mixage rent a car
Relax rent a car

Relax rent a car vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja automobila. U ponudi je rent a car bez depozita, neograničena kilometraža, dostava vozila na adresu i sva potrebna dodatna oprema.

Ocena 4 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Relax rent a car
Oasis Rent a Car

Oasis rent a car vam nudi usluge izdavanja vozila uz neograničenu kilometražu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 8 glasova

svi automobili agencije Oasis Rent a Car
Meridian Rent a Car

Meridian rent a car nudi iznajmljivanje vozila preko klase uz depozit od 400 do 2000 eura u zavisnosti od klase automobila.

Ocena 5 na osnovu 12 glasa

svi automobili agencije Meridian Rent a Car
Imago rent a car

Imago rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Imago rent a car
Best rent a car

Best rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Best rent a car
Suprice Montenegro d.o.o. Podgorica

Suprice rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Suprice Montenegro d.o.o. Podgorica
Pro Auto

Pro Auto rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 0 na osnovu 0 glasa

svi automobili agencije Pro Auto
Dream Rent

Dream rent a car ima u ponudi neograničenu kilometražu, dostavu vozila na željenu adresu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Dream Rent
45 rent a car

45 rent a car Montenegro nudi Vam veliki izbor novih vozila za kratkoročni i dugoročni najam po najbolji uslovima u Crnoj Gori. U 45 rent a car-u možete iznajmiti sve vrste vozila. Na usluzi smo kako stanovništvu, turistima, tako i poslovnim i korporativnim klijentima. Ukoliko imate posebne potrebe ili zahtjeve, tu smo da premašimo vaša očekivanja.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije 45 rent a car
Kombo rent a car

Kombo Rent a Car Tivat pruža kvalitetnu uslugu iznajmljivanja vozila po niskim cenama i specijalnim ponudama. Iznajmite vozilo na aerodromu Podgorica ili aerodromu Tivat ili bilo gdje u Crnoj Gori.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Kombo rent a car