Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Kolašin

Podgorica Rent-a-car

Podgorica Rent-a-car vam nudi najpovoljnije cene iznajmljivanja automobila. U ponudi imamo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da ćete uživati u udobnoj vožnji. Iznajmljivanje automobila preko naše rent a car agencije uključuje mogućnost preuzimanja vozila u više gradova u Crnoj gori besplatnom dostavom automobila u sledećim gradovima - Podgorica, Tivat, Budva, Kotor, Bar, Petrovac i Ulcinj, kao i od aerodroma u Tivtu i Podgorici. Na raspolaganju imate neograničenu kilometražu, specijalne cene za duže najmove i specijalne cene za redovne klijente. Podgorica rent a car agencija vam nudi mogućnost gotovinskog plaćanja ili plaćanja kreditnom karticom. Depozit je obavezan, a plaćanje se vrši unapred.

Ocena 5 na osnovu 23 glasa

svi automobili agencije Podgorica Rent-a-car
Nava Rent a Car

Nava Rent a Car Podgorica nudi popularne i niske cijene iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori, jer poseduje veliku flotu vozila za iznajmljivanje.

Ocena 5 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Nava Rent a Car
Terrae Car

Terrae Car rent a car nudi najbolji odnos cene i kvaliteta iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da ćete uživati u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u svim gradovima u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj. Terrae Car rent vam nudi besplatno preuzimanje vozila na aerodromima u Crnoj Gori. Vozilo možete preuzeti čak i u Beogradu, a vratiti u Crnoj Gori i obrnuto. Terrae Car rent a car vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila u skladu sa vašim specijalnim potrebama .

Ocena 5 na osnovu 15 glasova

svi automobili agencije Terrae Car
Relax rent a car

Relax rent a car vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja automobila. U ponudi je rent a car bez depozita, neograničena kilometraža, dostava vozila na adresu i sva potrebna dodatna oprema.

Ocena 4 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Relax rent a car
Hertz

HERTZ rent a car vam nudi mogućnost da izaberete vozilo po vašoj želji. Osiguranje Trećeg Lica, Kasko Osiguranje, Osiguranje Protiv Krađe, Sve dodatne takse i moguće naplate preuzimanja/vraćanja. Vaše vozilo možete platiti kreditnim karticama, depozit je obavezan i ne prihvata se depozit u gotovini. Posebne pogodnosti za duže najmove. U ponudi je sva potrebna dodatna oprema (dečije sedište, lanci za sneg...)

Ocena 5 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Hertz
Nord Star

Nord Star rent a car agencija nudi vam najoptimalnije cene iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo užitak u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u gradovima: Tivat, Budva, Kotor, Bar, Ulcinj, Podgorica kao i na aerodromima u Tivtu i Podgorici.

Ocena 4,8 na osnovu 14 glasa

svi automobili agencije Nord Star
Oasis Rent a Car

Oasis rent a car vam nudi usluge izdavanja vozila uz neograničenu kilometražu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 8 glasova

svi automobili agencije Oasis Rent a Car
Best rent a car

Best rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Best rent a car
Pro Auto

Pro Auto rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 0 na osnovu 0 glasa

svi automobili agencije Pro Auto
Dream Rent

Dream rent a car ima u ponudi neograničenu kilometražu, dostavu vozila na željenu adresu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Dream Rent