Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Podgorica

Amon Express rent a car

Amon ekpres rent a car nudi najbolje cene iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da uživate u udobnost u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u Budvi, Podgorici, Baru, Tivtu, Petrovcu, Herceg Novom, Kotoru, Sutomoru, kao i na aerodrom u Dubrovniku. Amon ekpres rent a car nudi mogućnost jednosmernog najma. Možete preuzeti vozilo čak i u Beogradu, a vratiti u Crnoj Gori i obrnuto. Amon Ekpres rent a car vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila u skladu sa vašim potrebama .

Ocena 4,4 na osnovu 27 glasova

svi automobili agencije Amon Express rent a car
Podgorica Rent-a-car

Podgorica Rent-a-car vam nudi najpovoljnije cene iznajmljivanja automobila. U ponudi imamo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da ćete uživati u udobnoj vožnji. Iznajmljivanje automobila preko naše rent a car agencije uključuje mogućnost preuzimanja vozila u više gradova u Crnoj gori besplatnom dostavom automobila u sledećim gradovima - Podgorica, Tivat, Budva, Kotor, Bar, Petrovac i Ulcinj, kao i od aerodroma u Tivtu i Podgorici. Na raspolaganju imate neograničenu kilometražu, specijalne cene za duže najmove i specijalne cene za redovne klijente. Podgorica rent a car agencija vam nudi mogućnost gotovinskog plaćanja ili plaćanja kreditnom karticom. Depozit je obavezan, a plaćanje se vrši unapred.

Ocena 5 na osnovu 23 glasa

svi automobili agencije Podgorica Rent-a-car
Nava Rent a Car

Nava Rent a Car Podgorica nudi popularne i niske cijene iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori, jer poseduje veliku flotu vozila za iznajmljivanje.

Ocena 5 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Nava Rent a Car
Mixage rent a car

Mixage rent a car Budva, nudi veliki izbor vozila za rentiranje, neograničenu kilometražu, dostavu vozila na željenu adresu, kao i dodatnu opremu koja je uključena u cenu. Mixage rentira jahte.

Ocena 5 na osnovu 19 glasova

svi automobili agencije Mixage rent a car
Terrae Car

Terrae Car rent a car nudi najbolji odnos cene i kvaliteta iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo da ćete uživati u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u svim gradovima u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj. Terrae Car rent vam nudi besplatno preuzimanje vozila na aerodromima u Crnoj Gori. Vozilo možete preuzeti čak i u Beogradu, a vratiti u Crnoj Gori i obrnuto. Terrae Car rent a car vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila u skladu sa vašim specijalnim potrebama .

Ocena 5 na osnovu 15 glasova

svi automobili agencije Terrae Car
WIVA rent a car

Wiva rent a car nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori. Nudimo vam rent a car sa obaveznim depozitom od 200 evra, neograničenu kilometražu, dostavu vozila na adresu i svu potrebnu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 12 glasa

svi automobili agencije WIVA rent a car
Relax rent a car

Relax rent a car vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja automobila. U ponudi je rent a car bez depozita, neograničena kilometraža, dostava vozila na adresu i sva potrebna dodatna oprema.

Ocena 4 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Relax rent a car
Hertz

HERTZ rent a car vam nudi mogućnost da izaberete vozilo po vašoj želji. Osiguranje Trećeg Lica, Kasko Osiguranje, Osiguranje Protiv Krađe, Sve dodatne takse i moguće naplate preuzimanja/vraćanja. Vaše vozilo možete platiti kreditnim karticama, depozit je obavezan i ne prihvata se depozit u gotovini. Posebne pogodnosti za duže najmove. U ponudi je sva potrebna dodatna oprema (dečije sedište, lanci za sneg...)

Ocena 5 na osnovu 11 glasa

svi automobili agencije Hertz
Nord Star

Nord Star rent a car agencija nudi vam najoptimalnije cene iznajmljivanja automobila . Nudimo veliki izbor automobila svih kategorija i garantujemo užitak u vožnji. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila u gradovima: Tivat, Budva, Kotor, Bar, Ulcinj, Podgorica kao i na aerodromima u Tivtu i Podgorici.

Ocena 4,8 na osnovu 14 glasa

svi automobili agencije Nord Star
Stole Co Rent a Car

Najpovoljnije iznajmljivanje vozila na crnogorskom primorju uz neograničenu kilometražu.

Ocena 5 na osnovu 18 glasova

svi automobili agencije Stole Co Rent a Car
Oasis Rent a Car

Oasis rent a car vam nudi usluge izdavanja vozila uz neograničenu kilometražu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 8 glasova

svi automobili agencije Oasis Rent a Car
Vin Car Rent a car

Vin car rent a car Vam nudi najpovoljnije cijene najma vozila, neograničenu kilometražu i dostavu vozila na adresu. Naš osnovni cilj je zadovoljan klijent.

Ocena 5 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Vin Car Rent a car
Meridian Rent a Car

Meridian rent a car nudi iznajmljivanje vozila preko klase uz depozit od 400 do 2000 eura u zavisnosti od klase automobila.

Ocena 5 na osnovu 12 glasa

svi automobili agencije Meridian Rent a Car
Imago rent a car

Imago rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Imago rent a car
Rover Rent a car Agency

Rover rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja vozila. Nudimo Vam rent a car bez depozita, neograničenu kilometražu, potrebnu dodatnu opremu. Sva vozila su nova i Kasko osigurana.

Ocena 5 na osnovu 22 glasa

svi automobili agencije Rover Rent a car Agency
Best rent a car

Best rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Best rent a car
Bi kod rent a car

BI-KOD RENT A CAR je jedna od vodećih rent a car agencija u Crnoj Gori. Interesi korisnika su na prvom mjestu. Poslednjih godina BI-KOD rent a car kreirao je kvalitetnu i dobro organizovanu kompaniju za iznajmlkivanje vozila. Činjenice pokazuju da se nekadašnji korisnici ponovo i iznova vraćaju njhovim uslugama. U ponudi su modeli sledećih proizvođača: MERCEDES, AUDI, SKODA, RENO GRAND SENIC i VOLKSVAGEN.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Bi kod rent a car
Suprice Montenegro d.o.o. Podgorica

Suprice rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Suprice Montenegro d.o.o. Podgorica
Pro Auto

Pro Auto rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu sigurnost i tačnost stvaramo zadovoljne klijente.

Ocena 0 na osnovu 0 glasa

svi automobili agencije Pro Auto
Dream Rent

Dream rent a car ima u ponudi neograničenu kilometražu, dostavu vozila na željenu adresu i svu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Dream Rent
Car4Use

Car4use rent a car Vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja uz širok izbor automobila marke Škoda. Uz dostavu vozila na željenju adresu i dodatnu opremu, sigurnost i tačnost ispunjavamo vaše poverenje.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Car4Use
45 rent a car

45 rent a car Montenegro nudi Vam veliki izbor novih vozila za kratkoročni i dugoročni najam po najbolji uslovima u Crnoj Gori. U 45 rent a car-u možete iznajmiti sve vrste vozila. Na usluzi smo kako stanovništvu, turistima, tako i poslovnim i korporativnim klijentima. Ukoliko imate posebne potrebe ili zahtjeve, tu smo da premašimo vaša očekivanja.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije 45 rent a car
Kombo rent a car

Kombo Rent a Car Tivat pruža kvalitetnu uslugu iznajmljivanja vozila po niskim cenama i specijalnim ponudama. Iznajmite vozilo na aerodromu Podgorica ili aerodromu Tivat ili bilo gdje u Crnoj Gori.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Kombo rent a car