O nama

Union rent a car predstavlja portal čiji je sadržaj usko vezan za rentiranje automobila. Kroz naš portal možete da se upoznate sa radom velikog broja rent a car agencija sa kojima imamo ostvarenu saradnju, da se detaljnije informišete o našim uslugama i vozilima koja su Vam na raspolaganju.

Naš osnovni cilj je da posetiocima pružimo što tačnije i kvalitetnije informacije, a potencijalnim firmama mogućnost da brže nađu put do budućih klijenata. Naša rešenja su efikasna, jednostavna i u potpunosti prilagođena potrebama korisnika, kojima su vreme i tačnost na prvom mestu.

Union rent a car Vam u svakom trenutku garantuje da ste na pravom mestu. Naša ponuda obuhvata širok spektar rent a car usluga, bogat vozni park u potpunosti prilagođen Vašim potrebama iznajmljivanja vozila za sve prilike. Fleksibilnost u poslovanju i prilagođavanje klijentima omogućava rentiranje vozila na obostrano zadovoljstvo. Obratite nam se i Vaše poverenje će biti opravdano u potpunosti.

Union rent a car Vam nudi mogućnost da na jednom mestu u svakom trenutku imate uvid u sve akcije i popuste koje nude rent a car agencije. Iznajmite vozilo po najpovoljnijim cenama, odaberite lokaciju za preuzimanje vozila koja Vam odgovara, rezervišite na vreme i organizujte putovanje prema Vašim potrebama.

Ukoliko Vaše potrebe nisu navedene na našem portalu možete nas kontaktirati na broju --- ili putem e-mail adrese info@unionrentacar.com , uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izađemo u susret željama naših klijenata. Prijatnu vožnju želi Vam Union rent a car.


Agencije koje su nam ukazale poverenje.