Pravila privatnosti

Privatnost i  poverenje koje ste nam ukazali biće u potpunosti opravdano. Lični podaci koriste se i neophodni su za formiranje rezervacije. Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa vašim ličnim podacima možete nas kontaktirati.

Union rent a car Vam nudi mogućnost online rezervacija rent a car usluga putem naše web stranice.

Lični podaci koje koristi Union rent a car
Prilikom postupka rezervacije neophodno je ostaviti relevantne podatke koji su obavezni za kompletiranje Vaše rezervacije. Podaci obuhvataju ime glavnog vozača, starost, kontakt (adresa, e-mail, broj telefona), datum rođenja, podaci o pasošu i vozačkoj dozvoli.

Da biste lakše upravljali svojim rezervacijama neophodno je da kreirate korisnički nalog. Putem naloga možete voditi evidenciju o prethodnim rezervacijama i kreirati nove rezervacije.

Na koji način Union rent a car koristi Vaše podatke
1. Rezervacije: Vaše lične podatke koristimo u postupku kompletiranja i evidentiranja Vaše rezervacije, kako bi zahtevani podaci bili prosleđeni rent a car agenciji.

2. Korisnički servis: Vaši lični podaci su dostupni osoblju našeg korisničkog servisa, što nam omogućava da Vam u svakom trenutku izađemo u susret ukoliko je potrebno izvršiti promenu rezervacije.

3. Mišljenja korisnika: Vaši lični podaci se mogu koristiti kao kontakt da Vas pozovemo da odgovorite na nekoliko pitanja o našim uslugama rentiranja vozila.

4. Marketinške aktivnosti: Vaši lični podaci mogu se koristiti umarketinške svrhe u skladu sa zakonom. Npr: kada procenimo da bi neka ponuda mogla da Vam se dopadne možemo Vas kontaktirati telefonom.

5. Poboljšanje usluga: Takođe koristimo lične podatke za praćenje statistike u cilju unapređenja naših usluga, usavršavanja funkcionalnosti i kvaliteta.

6. Rezervacija automobila: Kako bi Vaša rezervacija bila kompletirana, moramo proslediti podatke rent a car agenciji sa kojom je izvršena rezervacija.

Sigurnost
U skladu sa Evropskim zakonima o zaštiti podataka, sprovodimo odgovarajuće procedure kako bi sprečili neovalšćeni pristup ličnim podacima. U cilju sigurnog skladištenja ličnih podataka korisnika primenjujemo adekvatne poslovne sisteme i procedure. Takođe, koristimo ogovarajuća tehnička i fizička ograničenja u cilju ograničenja pristupa ličnim podacima na našim serverima. Pristup ličnim podacima korisnika ima samo ovlašćeno osoblje, u sklopu radnog mesta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara oko naših pravila privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@unionrentacar.com ili telefonskim putem, ---.


Agencije koje su nam ukazale poverenje.