Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Aranđelovac

Rent a car Pavlović

Rent a car Pavlović Vam nudi kompletnu rent a car uslugu po najpovoljnijim cenama. Naša vozila možete iznajmiti u Šapcu, na aerodromu Nikola Tesla kao i na lokaciji u Beogradu koja Vam odgovara. Dostava vozila na željenu lokaciju se naplaćuje 20€. Kilometraža je ograničena na 200km/dnevno, nakon toga svaki pređeni kilometar se obračunava po ceni od 0.08€.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Pavlović
AR rent a car

AR rent a car Vam nudi kompletan rent a car servis po veoma pristupačnim cenama. Nudimo Vam udobnost i sigurnost izborom bilo kog automobila iz naše ponude. U cenu najma uračunato je kasko osiguranje vozila, ograničena kilometraža na 200km/dnevno, pomoć na putu 24 časa, potrebna dodatna oprema, kao i besplatna dostava vozila u toku radnog vremena agencije.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije AR rent a car
Alex S Line rent a car

Alex line rent a car vam nudi veoma povoljne cene iznajmljivanja automobila, kao i mogućnost transfera luksuznim putničkim vozilima. Iznajmljivanje vozila uključuje kasko osiguranje i ograničenu kilometražu na 200/dnevno. Pogledajte našu ponudu vozila i obezbedite sebi sigurnu i udobnu vožnju uz Alex line rent a car.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Alex S Line rent a car