Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car raspolaže sa velikim izborom vozila različitih kategorija. Najam vozila je sa ograničenom kilometražom, uz minimalni depozit, bez skrivenih troškova. Minimalno trajanje najma je 24h. Depozit za vreme trajanja najma je obavezan i ostavlja se u vidu blokade odredjenog iznosa na kreditnoj kartici.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Belgrade rent a car
Agape rent a car

Agape rent a car nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma povoljnim cenama. U cenu najma uključeno je kasko osiguranje, 200km/dnevno i sva potrebna dodatna oprema. Sva vozila su nova i u odličnom stanju. Agape rent a car vam omogucava najsigurniji način da stignete do željene lokacije.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Agape rent a car
Alex S Line rent a car

Alex line rent a car vam nudi veoma povoljne cene iznajmljivanja automobila, kao i mogućnost transfera luksuznim putničkim vozilima. Iznajmljivanje vozila uključuje kasko osiguranje i ograničenu kilometražu na 200/dnevno. Pogledajte našu ponudu vozila i obezbedite sebi sigurnu i udobnu vožnju uz Alex line rent a car.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Alex S Line rent a car
Abakus rent a car

Abakus rent a car vam nudi najpovoljnije uslove iznajmljivanja vozila. Nudimo vam rent a car bez depozita, neograničenu kilometražu, dostavu vozila na adresu i svu potrebnu dodatnu opremu. Naš osnovni cilj jesu zadovoljni klijenti.

Ocena 4,9 na osnovu 6 glasova

svi automobili agencije Abakus rent a car
ZIM rent a car

ZIM rent a car Beograd Vam garantuje kompletan rent a car servis po najpovoljnijim cenama. Iznajmljivanje vozila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje kao i uslugu pomoć na putu za sva naša vozila, u zemlji i inostranstvu.

Ocena 5 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije ZIM rent a car
ADE rent a car

ADE rent a car svojim klijentima nudi veliki izbor rent a car vozila u Beogradu. U cenu najma vozila uračunata je besplatna dostava na teritoriji grada i do Aerodroma Nikola Tesla u toku radnog vremena Agencije.

Ocena 4,6 na osnovu 8 glasova

svi automobili agencije ADE rent a car
Blue rent a car

Blue rent a car je kompanija koja pruža rent a car usluge u Beogradu, kao i na teritoriji cele Srbije. Naše automobile možete iznajmiti u poslovnici na Novom Beogradu, kao i na Aerodromu Nikola Tesla. Postoji mogućnost iznajmljivanja vozila bez depozita. Vozilo se odobrava tek nakon razgovora sa strankom u Agenciji.

Ocena 4 na osnovu 3 glasa

svi automobili agencije Blue rent a car
Bel rent a car

Bel rent a car svojim klijentima garantuje najbrže i najpovoljnije rentiranje vozila, sa ili bez vozača, na duži ili kraći vremenski period. Nudimo Vam besplatne usluge preuzimanja i vraćanja vozila na lokaciji koja Vam odgovara.

Ocena 4,6 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Bel rent a car
BG Diplomat Limo

BG Diplomat Limo Vam garantuje najpovoljnije cene iznajmljivanja limuzina u Beogradu, 24h dnevno tokom cele godine. BG Diplomat Limo u svojoj ponudi ima luksuzne limuzine i garantuje vam najjeftiniju rent a car uslugu, sigurnu, udobnu i komfornu vožnju do odabrane destinacije.

Ocena 4,8 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije BG Diplomat Limo
Avaco rent a car

Avaco rent a car nudi najbolje cene rentiranja vozila na teritoriji Beograda. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vozila svih kategorija, koja zadovoljavaju sve Vaše potrebe. U cenu najma je uračunato kasko osiguranje i ograničena kilometraža na 150km/dan (za najmove do 7 dana).

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Avaco rent a car
CiciMici Rent a Car

CiciMici Rent a Car svojim klijentima pruža širok spektar rent a car usluga u zemlji i inostranstvu. Ukoliko Vam je potreban ekonomičan gradski auto ili usluga transfera luksuznim putničkim automobilima CiciMici Rent a Car u Beogradu je pravo mesto za Vas.

Ocena 4,7 na osnovu 15 glasova

svi automobili agencije CiciMici Rent a Car
Dolce Vita rent a car

Dolce Vita rent a car iz Beograda već deset godina nudi profesionalnu uslugu rentiranja novih automobila po veoma povoljnim cenama. Svojim klijentima nudimo mogućnost besplatne dostave i vraćanja vozila na Aerodromu Nikola Tesla kao i na teritoriji grada.

Ocena 3,8 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Dolce Vita rent a car
Easy rent a car

Easy rent a car je porodična rent a car agencija sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom. Naš osnovni cilj je da svojim klijentima pružimo maksimalni nivo usluge, povoljne cene, komfor i udobnost. Iznajmljivanje vozila uključuje neograničenu kilometražu za najmove preko 3 dana, kasko osiguranje, pomoc na putu 24 casa i dostavu vozila na zeljenu lokaciju.

Ocena 4,8 na osnovu 6 glasova

svi automobili agencije Easy rent a car
Fudeks rent a car

Fudeks rent a car nudi svojim klijentima veoma povoljne cene, odličnu uslugu i nova vozila. U našoj ponudi možete pronaći vozila svih kategorija, u potpunosti prilagođena Vašim potrebama. Rentiranjem naših vozila nudimo Vam najsigurniji način da stignete do željene lokacije.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Fudeks rent a car
Galaxy pro rent a car

Rent a car Galaxy pro Beograd nudi najpovoljnije iznajmljivanje automobila. Ukoliko želite najjeftiniji rent a car, uslugu dostave vozila na kućnu adresu i aerodrom Nikola Tesla 24h dnevno bez naknade Galaxy pro rent a car je tu za Vas.

Ocena 4,5 na osnovu 5 glasova

svi automobili agencije Galaxy pro rent a car
El - Ni rent a car

El - Ni rent a car nudi najjednostavniji i najbrži rent a car u Beogradu, rent a car bez depozita i sa neograničenom kilometrazom. Nudimo Vam udobnost i sigurnost izborom bilo kog automobila iz naše ponude.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije El - Ni rent a car
M Strong rent a car

M Strong rent a car Vam nudi veliki broj rent a car usluga po veoma povoljnim cenama. U našoj ponudi nalazi se veliki broj vozila različitih kategorija, starosti do dve godine. Specijalizovani smo za različite vrste rent a car usluga: kratkoročni najam, dugoročni najam, najam vozila sa vozačem, usluge vozača, zakup vozila.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije M Strong rent a car
MMS Auto rent a car

MMS Auto rent a car nudi mogućnost iznajmljivanja vozila u Beograd bez dodatnih troškova. U ponudi se nalazi izuzetan izbor novih vozila po veoma povoljnim cenama.

Ocena 5 na osnovu 3 glasa

svi automobili agencije MMS Auto rent a car
Rent a car Macura

Rent a car Macura je agencija koja se bavi rentiranjem putničkih i kombi vozila. Rent a car Macura Beograd je pravo mesto za pronalaženje automobila koje želite da iznajmite u Beogradu. U našoj floti nalazi se više od 150 različitih automobila, teretnih vozila i kombija.

Ocena 3,6 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Rent a car Macura
Rent a Car Stars

Rent a Car Stars nudi mogućnost rentiranja vozila u Beogradu po najpovoljnijim uslovima. U našoj ponudi nalazi se veliki broj vozila, a na Vama je da odaberete auto koji odgovara vašim potrebama.

Ocena 4,5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Rent a Car Stars
Rent a car SL line

Rent a car SL line predstavlja novootvorenu rent a car agenciju u Beogradu. Svoje poslovanje temeljimo na brzoj i kvalitetnoj usluzi. Tačnost i preciznost pre svega uz mnoge pogodnosti i popuste za naše klijente. Svojom ažurnošću trudimo se da za Vas postanemo sinonim sigurnosti i odgovornosti.

Ocena 4,4 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Rent a car SL line
SP Travel - iznajmljivanje oldtajmera

SP Travel svojim klijentima nudi veliki broj oldtajmera za iznajmljivanje po veoma povoljnim cenama. Ukoliko zelite da ulepšate neke Vama važne događaje, venčanja, rođendane, godišnjice, mature i druge proslave, iz naše široke ponude možete odabrati oldtajmer koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Ocena 4,8 na osnovu 7 glasova

svi automobili agencije SP Travel - iznajmljivanje oldtajmera
Limo Top Service

Limo Top Service nudi vam veoma povoljne usluge iznajmljivanja vozila sa vozačem. U našoj ponudi možete pronaći luksuzne limuzine koje vam garantuju diskretnu, sigurnu i komfornu vožnju do odabrane destinacije. Na raspolaganju smo vam za aerodromske transfere, poslovna putovanja, razgledanje grada, svadbe.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Limo Top Service
Unirent rent a car

Unirent rent a car predstavlja pravi aerodromski rent a car. Unirent rent a car predstavlja najjeftijiji rent a car u Beogradu, koji Vam garantuje visok kvalitet, sigurnu i udobnu vožnju. U ponudi se nalazi veliki broj vozila svih kategorija u potpunosti prilagođenih potrebama klijenata.

Ocena 4,7 na osnovu 3 glasa

svi automobili agencije Unirent rent a car
Vigo rent a car

Vigo rent a car & limousine service Vam nudi usluge rentiranja vozila po veoma povoljnim cenama. Ukoliko Vam je potreban auto sa vozačem Vigo rent a car & limousine service je pravo mesto za Vas.

Ocena 4,5 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Vigo rent a car
Balkan rent a car

Balkan rent a car Vam nudi kompletan rent a car servis, povoljne cene usluga, udobnost i sigurnost izborom bilo kog automobila iz naše ponude. Nudimo mogućnost da preuzmete i vratite vozilo na lokaciji koja Vam najviše odgovara. Pogledajte našu ponudu vozila i izaberite najsigurniji način da stignete do željene lokacije.

Ocena 3,4 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Balkan rent a car
Maxx rent a car

Maxx rent a car u ponudi ima neke od najtraženijih modela za gradsku vožnju. Nudimo vam nova vozila, povoljne cene i sigurnu i udobnu vožnju. Ukažite nam poverenje i mi ćemo ga potpuno opravdati.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Maxx rent a car
Rent a car IN

Rent a car In vam nudi mogućnost iznajmljivanja vozila po najpovoljnijim cenama. U našoj ponudi nalaze se komforna i pouzdana vozila svih kategorija, na vama je samo da odaberete auto koji vam najviše odgovara. Odaberite auto po vašoj meri, sve ostalo prepustite nama.

Ocena 3,8 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Rent a car IN
Rent a car Star

Rent a car Star vam nudi mogućnost rentiranja vozila po veoma povoljnim cenama.Nudimo vam i mogućnost dostave vozila do aerodroma, Beograda, Novog Sada i okolnih mesta, najpovoljnije cene i rent a car bez skrivenih troškova na jednom mestu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Star
Alonso rent a car

Alonso rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Iznajmljivanjem naših vozila dobijate puno kasko osiguranje, zeleni karton, besplatnu dodatnu opremu, besplatnu dostavu vozila na teritoriji grada kao i uslugu 24h pomoć na putu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Alonso rent a car
Autokomerc Rent a car

Autokomerc rent a car nudi- veliki izbor vozila po pristupačnim cenama za svakoga. Iznajmljivanjem vozila dobijate osiguranje, dodatnu opremu i pouzdanost i sigurnost naših vozila.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Autokomerc Rent a car
Rent a car BG011

Rent a car BG011 nudi veliki zbor vozila svih kategorija, od ekonomske do luksuzne klase, zavisno od vaših zahteva i potreba. Minimalno trajanje najma je tri dana. U cenu iznajmljivanja vozila uključeno je kasko osiguranje, neograničena kilometraža za najmove duže od 7 dana kao i potrebna dodatna oprema.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car BG011
Drive M rent a car

Drive M rent a car vam je obezbedio najpovoljnije cene uz najkvalitetniju uslugu iznajmljivanja automobila. Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja vozila bez depozita uz neograničenu kilometražu i mogućnost dostave vozila na željenu adresu.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Drive M rent a car
Rent a car Sani

Sani rent a car vam je obezbedio najpovoljnije cene i uslove iznajmljivanja vozila. Sva vozila su odlicnom stanju i spremna za iznajmljivanje. U cene je ukljucena neogranicena kilometraza i sva potrebna dodatna oprema. Sani rent a car ce olakšati svako vaše putovanje.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Sani
Rentauto Club rent a car

Rent a car Rentauto Club predstavlja pravi izbor ukoliko želite da iznajmite auto u Beogradu. Ponudu čine nova i komforna vozila, koja ce vam omogućiti udobnu i pre svega sigurnu vožnju.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rentauto Club rent a car
Rent a Car Club 72

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a Car Club 72
Aldi rent a car

Rent a car Aldi nudi vam mogućnost iznajmljivanja vozila u Beogradu i Šapcu po veoma povoljnim cenama. U ponudi se nalaze vozila različitih kategorija prilagodjena svim vašim zahtevima.

Ocena 4,6 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Aldi rent a car
Zokomb rent a car

Zokomb rent a car vam nudi veoma povoljne cene iznajmljivanja kombija u Beogradu. Mozete iznajmiti kombi sa ili bez vozača, prema potrebi.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Zokomb rent a car
DLN rent a car

DLN rent a car vam pruža usluge iznajmljivanja vozila svih kategorija po veoma povoljnim cenama. Placanje je gotovinsko ili kreditnom karticom. Izaberite auto koji vam odgovara i bićete apsolutno zadovoljni.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije DLN rent a car
Limo Star - iznajmljivanje limuzina

Limo Star vam nudi veoma povoljne cene iznajmljivanja vozila za sve prilike. Odaberite oldtajmer, limuzinu ili luksuzan auto po vašoj želji i ulepšajte vama važne događaje koji će vam uvek ostati u sećanju.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Limo Star - iznajmljivanje limuzina
Euro Star Rent a Car

City Car Rent a Car raspolaže sa novim i udobnim vozilima i godinama unazad garantuje vam sigurnost i udobnost u vožnji. Iznajmljivanje vozila uključuje ograničenu ili neogranicenu kilometrazu, kasko osiguranje i zeleni karton.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Euro Star Rent a Car
Infinity Rent a Car

Infinity rent a car vam nudi najbolje cene iznajmljivanja vozila. Izaberite uto koji vam najviše odgovara, sve ostalo prepustite Infinity rent a car-u.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Infinity Rent a Car
Yakono rent a car

Yakono rent a car vam je obezbedio najpovoljnije uslove iznajmljivanja vozila. Cena najma uključuje puno kasko osiguranje i ograničenje kilometraže na 200km/dnevno.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Yakono rent a car
AS 011 rent a car

AS 011 rent a car vam nudi najpovoljnije i najpristupacnije uslove iznajmljivanja vozila. U cenu najma ukljucena je neogranicena kilometraza, besplatna dostava vozila do aerodroma kao i potrebna dodatna oprema. Iznajmljivanje vozila je bez depozita.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije AS 011 rent a car
Surprice rent a car

Surprice rent a car vam pruža najpovoljnije cene vozila, kvalitetnu uslugu i najveći izbor vozila na jednom mestu. U cenu iznajmljivanja vozila ukljuceno je osnovno osiguranje i neograničena kilometraža.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Surprice rent a car
Box rent a car

Box rent a car garantuje brzu i efikasnu uslugu iznajmljivanja vozila bez depozita. U ponudi su vozila svih kategorija. Cena iznajmljivanja vozila ukljucuje kasko osiguranje, neogranicenu kilometrazu za najmove duze od tri dana, kao i potrebnu dodatnu opremu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Box rent a car
Martello rent a car

Martello rent a car vam je obezbedio najbolje uslove rentiranja vozila. Uz Martello rent a car mozete iznajmiti auto bez depozita, sa neogranicenom kilometrazom i svom potrebnom dodatnom opremom.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Martello rent a car
Gold drive rent a car

Gold drive rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Iznajmljivanjem naših vozila dobijate puno kasko ili kasko osiguranje sa 10% učeščem u šteti, besplatan zeleni karton, vozila sa neograničenom kilometražom, besplatnu dostavu vozila na adresu kao i dostavu do aerodroma.Dodatna oprema (GPS, sedište za dete..) - takođe besplatno.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Gold drive rent a car
Atos Win Company D.O.O

Atos rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Iznajmljivanjem naših vozila dobijate osiguranje, zeleni karton, besplatnu dodatnu opremu u zavisnosti od Vaših potreba i potreba putovanja.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Atos Win Company D.O.O
Best rent a car

BEST RENT A CAR je agencija koja pruža usluge iznajmljivanja vozila bez vozača i sa vozačem na teritoriji Republike Srbije i inostranstva. BEST RENT A CAR u ponudi ima heterogen vozni park namenjen različitim potrebama, ukusima i afinitetima korisnika. Naša vozila u ponudi su putnička, od malih gradskih pa do luksuznih automobila

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Best rent a car
Hertz rent a car

Hertz rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Iznajmljivanjem naših vozila dobijate kasko osiguranje, vozila sa neograničenom kilometražom, mogućnost dostave vozila.Takođe, iznajmljivanjem vozila možete sebi obezbediti i dodatne usluge (GPS, zeleni karton, sedište za dete)

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Hertz rent a car
Iznajmljivanje oldtajmera Pančevo

Iznajmljivanje oldtajmera danas predstavlja poseban prečat neprolaznosti koji će upotpuniti svaki vama vazan dogadjaj.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Iznajmljivanje oldtajmera Pančevo
Lehner Rent a car

Rent a car Lehner Beograd nudi pouzdana i kvalitetna vozila, starosti do 5 godina, što garantuje udobnu i bezbednu vožnju do željene destinacije.Sva vozila se redovno održavaju u skladu sa propisima, tako da se nalaze u odličnom voznom stanju.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Lehner Rent a car
Twiga rent a car

TWIGA RENT A CAR JE AGENCIJA ZA USLUGE IZNAJMLJIVANJA I RENTIRANJA AUTOMOBILA NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE. Iznajmljivanjem naših vozila dobijate puno kasko osiguranje, zeleni karton, besplatnu dodatnu opremu, besplatnu dostavu vozila na 3 lokacije u gradu kao i uslugu 24h pomoć na putu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Twiga rent a car
Friendly rent a car

Friendly rent a car je agencija sa dugogodišnjim radom.Nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Friendly rent a car
Rent a car 2m2

Rent a car 2m2 vam je obezbedio mogućnost iznajmljivanja vozila za sve vaše potrebe. U cenu iznajmljivanja vozila uključeno je kasko osiguranje, neograničena kilometraža za najmove preko tri dana, kao i sva potrebna dodatna oprema.Odaberite auto prema vašim potrebama a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car 2m2
Fortuna rent a car

Fortuna rent a car vam omogućava rentiranje vozila po veoma povoljnim cenama. U ponudi se nalazi veliki broj vozila različitih kategorija, zavisno od vaših potreba.Nudimo vam rent a car bez skrivenih troškova, na vama je samo da odaberete auto koji želite, za sve ostalo cemo se mi pobrinuti.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Fortuna rent a car
Nacional Star rent a car

Nacional Star rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila bez skrivenih troškova i po veoma povoljnim cenama. Iznajmljivanje vozila ukljucuje kasko osiguranje, neogranicenu kilometrazu za najmove duze od 5 dana, besplatnu dodatnu opremu kao i dostavu vozila u gradu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Nacional Star rent a car
Royal rent a car

Royal rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Rent a car Royal je domaća kompanija koja se trudi da izađe u susret Vašim željama kada želite da brzo i jednostavno rentirate automobil.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Royal rent a car
Rent a car ArendaBg

Rent a car ArendaBg nudi povoljne uslove iznajmljivanja automobila u Beogradu. Iznajmljivanje automobila uključuje neograničenu kilometražu, puno kasko osiguranje i besplatnu dostavu vozila do centra grada u toku radnog vremena agencije. Minimalno trajanje najma je 2 dana.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car ArendaBg
Amon express rent a car

Amon expres rent a car nudi najpovoljnije cene rentiranja vozila. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vozila svih kategorija koja Vam garantuju udobnost i komfor u vožnji. Iznajmljivanje vozila uključuje neograničenu kilometražu, kasko osiguranje i dostavu vozila na teritoriji Beograda.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Amon express rent a car
Avrora Maximum rent a car

Avrora Maximum rent a car Vam nudi mogućnost iznajmljivanja vozila 24h dnevno. Nas osnovni cilj je da svojim korisnicima obezbedimo udobno i sigurno putovanje. Naš vozni park čine nova vozila sa automatskim menjačem.

Ocena 4 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Avrora Maximum rent a car
Beo rent a car

Beo rent a car Beograd pored kvaliteta, luksuza i bezbednosti, nudi Vam najjeftnije usluge, najniže cene, najpovoljnije uslove, potpuno besplatnu dodatnu/specijalnu opremu (sedišta za decu, krovni nosači, GPS navigacija, lanci za sneg) kao i mogućnost preuzimanja automobila na aerodromu Nikola Tesla .

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Beo rent a car
GT Trade rent a car

GT Trade rent a car Vam nudi najjeftiniji rent a car u Beogradu, rent a car bez depozita, po veoma povoljnim uslovima. Naša vozila su pouzdana, komforna i pogodna za vožnju, kako u gradu, tako i van grada.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije GT Trade rent a car
Master rent a car

Master rent a car je agencija za iznajmljivanje vozila iz Beograda koja Vam garantuje udobnu i sigurnu vožnju po veoma povoljnim cenama. U cenu najma je uključeno potpuno kasko osiguranje, dostavljanje zamenskog vozila u slučaju kvara automobila, kao i sva potrebna dodatna oprema.

Ocena 4,8 na osnovu 3 glasa

svi automobili agencije Master rent a car
Rent a Car Bokacar

Rent a Car Bokacar garantuje najsigurniji i najjeftiniji rent a car u Beogradu. Nudimo Vam najjednostavniju proceduru iznajmljivanja vozila, povoljne cene i maksimalnu udobnost i komfor u vožnji.

Ocena 4,5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Rent a Car Bokacar
Rent a car Brajić

Rent a car Brajić svojim klijentima nudi veliki izbor rent a car vozila u Beogradu. U našoj ponudi možete naći vozila svih kategorija, marke Opel i Chevrolet, koji Vam garantuju udobnu, sigurnu i komfornu vožnju. Najam vozila je sa ograničenom kilometražom (100km/dnevno), svaki kilometar preko naplaćuje se 0.1€.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Brajić
United rent a car

United rent a car nudi mogućnost iznajmljivanja vozila po pristupačnim „all inclusive“ cenama, bez skrivenih troškova. U našoj ponudi nalaze se različiti modeli automobila koji Vam garantuju udobnu i sigurnu vožnju.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije United rent a car
Kombi prevoz Ognjanović Vladimir

Kombi prevoz Ognjanović Vladimir nudi vam mogućnost rentiranja putničkih kombija sa vozačem. Sa nama možete putovati kako u Srbiji tako i u inostranstvu, potrudićemo se da sigurno i bezbedno stignete do željene destinacije.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Kombi prevoz Ognjanović Vladimir
D&M Jovanovic rent a car

D&M rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila svih kategorija. Iznajmljivanje automobila uključuje puno kasko osiguranje, potrebnu dodatnu opremu i 200km dnevno. Dostava vozila do aerodroma je uključena u cenu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije D&M Jovanovic rent a car
Yourent rent a car

Yourent rent a car nudi mogućnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Yourent rent a car
 Fair rent a car

Fair rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Vozila su osigurana Kasko osiguranjem sa učešćem u šteti 10% , ali Vam naša agencija nudi pomoć na putu 00-24h koja je uračunata u cenu najma.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Fair rent a car