Garantovano najjeftiniji
Rent a Car Novi Sad

MINS rent a car

MINS rent a car je agencija za iznajmljivanje automobila iz Novog Sada koja Vam garantuje udobnu i sigurnu vožnju do odabrane lokacije. Nudimo vam veoma povoljne cene, nova vozila i odličnu uslugu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije MINS rent a car
Uni Line rent a car

Uni Line rent a car u ponudi ima putnička vozila poznatih svetskih proizvođača. Rentiranje vozila po veoma povoljnim cenama uz visok kvalitet usluge predstavljaju našu osnovnu odliku.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Uni Line rent a car
Rent A Car NS 021

Rent A Car NS 021 garantuje najjeftinije rentiranje vozila na području Novog Sada. Na raspolaganju su Vam tehnički ispravna i bezbedna vozila. Nudimo jednostavan način zakupa po veoma povoljnim cenama.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent A Car NS 021
Rent a car TEST

Rent a car Test Vam pruža mogućnost izbora velikog broja vozila iz različitih kategorija. Minimalno iznajmljivanje vozila je na period od 3 dana. Sva vozila (benzin) imaju ugrađen gasni uređaj koji Vam omogućava znatnu uštedu goriva. Cene najma su sa neograničenom kilometražom.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Rent a car TEST
GS Rent a Car

GS rent a car nudi mogućnost rentiranja vozila po veoma povoljnim cenama. Na raspolaganju su Vam nova vozila koja Vam garantuju udobnu i sigurnu vožnju za vreme najma. Vozila možete preuzeti u Novom Sadu, a ukoliko je potrebno moguća je i dostava do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije GS Rent a Car
Inex rent a car

Inex rent a car iz Novog Sada svojim klijentima pruža mogućnost rentiranja vozila 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Sva vozila su kasko osigurana, sa svom pratećom opremom kako bi se osećali sigurno i udobno tokom vožnje. Vozila možete preuzeti u Novom Sadu, Beogradu i na aerodromu Nikola Tesla.

Ocena 5 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Inex rent a car
Balkan rent a car

Balkan rent a car Vam nudi kompletan rent a car servis, povoljne cene usluga, udobnost i sigurnost izborom bilo kog automobila iz naše ponude. Nudimo mogućnost da preuzmete i vratite vozilo na lokaciji koja Vam najviše odgovara. Pogledajte našu ponudu vozila i izaberite najsigurniji način da stignete do željene lokacije.

Ocena 3,4 na osnovu 4 glasa

svi automobili agencije Balkan rent a car
Rent a car IN

Rent a car In vam nudi mogućnost iznajmljivanja vozila po najpovoljnijim cenama. U našoj ponudi nalaze se komforna i pouzdana vozila svih kategorija, na vama je samo da odaberete auto koji vam najviše odgovara. Odaberite auto po vašoj meri, sve ostalo prepustite nama.

Ocena 3,8 na osnovu 2 glasa

svi automobili agencije Rent a car IN
Rent a car Star

Rent a car Star vam nudi mogućnost rentiranja vozila po veoma povoljnim cenama.Nudimo vam i mogućnost dostave vozila do aerodroma, Beograda, Novog Sada i okolnih mesta, najpovoljnije cene i rent a car bez skrivenih troškova na jednom mestu.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Star
Rent a car - Inter Auto

Rent a car Inter Auto vam nudi veliki izbor vozila na jednom mestu, od manjih gradskih automobila pa sve do luksuznih limuzina, zavisno od vaših zahteva. Takođe, imate mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem. Odaberite auto po vašoj meri i putujte sigurno uz Inter Auto rent a car.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car - Inter Auto
Infinity Rent a Car

Infinity rent a car vam nudi najbolje cene iznajmljivanja vozila. Izaberite uto koji vam najviše odgovara, sve ostalo prepustite Infinity rent a car-u.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Infinity Rent a Car
Rent a car Auto Rent

Rent a car agencija Auto rent nudi vam široku ponudu vozila u Novom Sadu po veoma pristupačnim cenama.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Auto Rent
Compact rent a car

Compact rent a car vam nudi najpovoljnije cene rent a car usluga. Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja vozila bez depozita, a za najmove preko 7 dana obezbedićemo dostavu vozila na adresu koja vam odgovara i neograničenu kilometražu.

Ocena 1,1 na osnovu 102 glasa

svi automobili agencije Compact rent a car
Čoks rent a car

Rent a car Čoks je pouzdan izbor kada je u pitanju iznajmljivanje vozila u Novom Sadu. U ponudi se nalaze novi modeli koji će svojom udobnošću i sigurnošću opravdati sva vaša očekivanja.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Čoks rent a car
Rent a car Cupać

Rent a car Cupać vam je obezbedio najpovoljnije cene iznajmljivanja vozila u Novom Sadu, kao i najveći izbor vozila na jednom mestu. Minimalno iznajmljivanje je 3 dana.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Rent a car Cupać
Primus Line rent a car

Primus Line rent a car na raspolaganju ima vozila nize i srednje klase po veoma pristupačnim cenama. U cenu iznajmljivanja vozila ukljuceno je kasko osiguranje sa 10% učešća u šteti kao i sva potrebna dodatna oprema.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Primus Line rent a car
 Fair rent a car

Fair rent a car vam nudi mogucnost iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama. Vozila su osigurana Kasko osiguranjem sa učešćem u šteti 10% , ali Vam naša agencija nudi pomoć na putu 00-24h koja je uračunata u cenu najma.

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

svi automobili agencije Fair rent a car