Garantovano najjeftiniji
Rent a Car

Rent a Car agencije Novi Sad

GS Rent a Car

Ocena 5 na osnovu 1 glasa

GS rent a car nudi mogućnost rentiranja vozila po veoma povoljnim cenama. Na raspolaganju su Vam nova vozila koja Vam garantuju udobnu i sigurnu vožnju za vreme najma. Vozila možete preuzeti u Novom Sadu, a ukoliko je potrebno moguća je i dostava do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Nudimo Vam i usluge profesionalnih vozača. Depozit za vreme trajanja najma je obavezan. Naš osnovni cilj jeste da u potpunosti izađemo u susret potrebama korisnika, pružajući im komfor, sigurnost i minimalnu potrošnju goriva.

Nema rezultata

Bojan Milovic 27.10.2016 15:58

Ovim putem zelim da vam se zahvalim, Union rent a car-u i naravno nasem rent a car-u sa kojim sam imao direktan konakt i saradnju.Nasao sam vas slucajno preko pretrage po netu pa iako je moja supruga bila skeptik jer uzimamo na slepo ja sam odlucio da riskiram i ni jednog trenutka se nisam pokajao,tako da sada svakom mogu da vas preporucim i naravno sledeci put cu i sam uzeti vasu pilulu jer znam da me glava nece zaboleti.Hvala vam jos jednom i puno dobri rezultata u poslu.

Svi komentari za GS Rent a Car

Mladen Čvokić 04.06.2015 14:28

Cesto uzimamo rent a car ali sada smo bas prezadovoljni. Najbolji rent a car u Novom Sadu!

Svi komentari za GS Rent a Car

Dragan Stupar 27.08.2017 22:21

Imam problem da rezervisem auto, svaki put kad kliknem na rezervisi on me vrati na prvu stranicu, probao sam 20 puta ? Hteo sam da rezervisem citroen c4 grand picasso koji je na akciji danas za 157 Evra za 7 dana ( od 3 oktobra 9 casova do 9 Oktobra 21.00) Ne razumem Dragan Stupar brana_dragan@hotmail mi je korisnicko ime

Svi komentari za Rent A Car Citroen C4